Tilaatko turhia uutiskirjeitä?

The Minimalists tekivät mielenkiintoisen tempauksen uutiskirjeen tilaajilleen. He poistivat sähköpostilistaltaan yli 100 000 tilaajaa, jotka eivät olleet avanneet yhtään heidän lähettämää sähköpostia kuukauteen. 

Perusteluna oli se, että he eivät halua turhaan kuormittaa ja luoda digiroskaa ihmisille, jotka eivät ole (enää) kiinnostuneet heidän julkaisuistaan. Tekisivät kuulemma saman myös sosiaalisen median tileille, jos se olisi jotenkin helposti mahdollista.

 


Poistu turhilta sähköpostilistoilta

Jotta sähköpostitulvalta säästyy, voi aloittaa esimerkiksi poistumalla turhilta uutiskirjelistoilta. Tärkeintä on poistaa itselle turha ja tarpeeton, jättää miellyttävä ja tarpeellinen. 

Toki voi kokeilla, miltä tuntuu poistua kaikilta listoilta. Elämä rauhoittuu kun jatkuva uusien tavaroiden ja tarjousten paljous poistuu. Tulee levollisempi olo. 

 

Mitä on digimalismi?

Digimalismi eli digitaalinen minimalismi. Voit kuunnella Ylen Kysy mitä vaan - podcastin minimalismista, jossa sivutaan myös digimalismia. Vieraana minimalisti ja minimalismikirjan kirjoittanut Teemu Kunto

 



Kommentit