Ystävänpäivä - uhka vai mahdollisuus?

Ystävänpäivä lähestyy. Ystävänpäivän perimmäinen ajatus on kaunis. Rakkaiden ja ystävien muistaminen. Ystävänpäivä on vain kovin kaupallistettu nykyään. 

Ystävänpäivätarjouksia alkaa tulvimaan milloin mistäkin. Kaksi yhden hinnalla. Saat toisen -25% kun ostat yhden normaalihintaisen tuotteen. Koko valikoima -30%.

Harvoin kuitenkaan ostamalla voi säästää. 

Lisäksi tarjoustulva luo epävarman ja hieman levottoman olon, pitäisikö kuitenkin tarttua tarjoukseen? Jos en nyt osta, huipputarjous menee ohi.


 

 

Sosiaalinen media on aikasyöppö

The Minimalistien Let's Talk About Social Media video kannattaa kurkata, se on vain n. 2,5 minuutin pituinen. Video kertoo siitä kuinka sosiaalinen media koukuttaa ja kuinka emme ikinä voi olla ajantasalla sosiaalisen median jatkuvassa kuva- ja uutistulvassa. 

Yhden kuvan katsominen helposti viekin tunnin tai kaksi aikaasi. Verkkokauppojen selailu on myös todellinen raha- ja aikasyöppö.


Laskiaissunnuntai ja ystävänpäivä sattuvat samalle päivälle tänä vuonna. Ystävänpäivälahjojen, ohittamattomien tarjousten ja ilmapallojen sijaan ulkoilua ja laskiaispullia? 

Kurkkaa todella helpon ja pehmeän pullataikinan resepti. Se on vegaaninen ja jopa minimalistinen, yllättävää siinä on kuohkeus.


Kommentit